Top Ad unit 728 × 90

Breaking News

random

Ukrajina objavila detalje o MISTERIOZNOM VELIKOM BLJESKU nad Kijevom: "Verovatno je povezan sa ulaskom svemirskog tela u guste slojeve atmosfere" (VIDEO)

featured image

Misteriozni bljesak koji je obasjao nebo iznad glavnog grada Ukrajine Kijeva izazvao je mnogo nagađanja, piše BBC.

Blic

Komentara 2

Bljesak u Kijevu

Foto: Twitter/CANews_Watch / screenshot

Bljesak u Kijevu

Sinoć je, naime, na nebu iznad Kijeva primećen objekat, objavila je regionalna vojna uprava. Na Telegramu su naveli kako su ukrajinske snage protivvazdušne odbrane spremne da sruše objekat. Pozvali su stanovnike da ostanu u skloništima. Ukrajinski poslanik Oleksij Gončarenko je na Tviteru potvrdio kako je iznad tog područja viđen “jak bljesak svetlosti”, ali se “nije čula eksplozija”.

Blic preporučuje

Zvaničnici u Kijevu rekli su da sumnjaju da je NASA-in satelit pao na Zemlju, ali je američka svemirska agencija rekla za BBC da je njihov satelit još uvek u orbiti.

Ukrajinska agencija za istraživanje svemira koja deluje pod ukrajinskom vladom, sad je objavila detalje o bljesku, prenosi Index.hr.

“Dana 19. aprila 2023. godine u 21.57 po kijevskom vremenu, infrazvukom Državnog tehničkog centra Ukrajine zabeležen je akustični događaj visoke energije na području Ukrajine. Procjenjuje se da je epicentar eksplozije u regionu Kijeva. Događaj je verovatno povezan sa ulaskom svemirskog tela u guste slojeve atmosfere, informacija se razjašnjava”, objavili su.

(Index.hr)

Read More

Ukrajina objavila detalje o MISTERIOZNOM VELIKOM BLJESKU nad Kijevom: "Verovatno je povezan sa ulaskom svemirskog tela u guste slojeve atmosfere" (VIDEO) Reviewed by RP on April 20, 2023 Rating: 5

No comments:

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.