Samsung Galaxy S23 telefoni zvanično predstavljeni kod nas

featured image

Samsung Galaxy S23 telefoni zvanično predstavljeni kod nas

Kompanija Samsung Electronics je sinoć i zvanično u Srbiji predstavila svoju premijum Galaxy S23 seriju telefona. Tri modela koja stižu na naše tržište donose specijalnu verziju Qualcomm Snapdragon 8 čipseta druge generacije napravljenog za Galaxy telefone, ali i unapređeni sistem kamera. Zvezda večeri, Galaxy S23 Ultra donosi novi senzor od 200 MP, ali i unapređenja na polju performansi i autonomije baterije.

Prisutni su imali prilike da isprobaju sva tri telefona, naprave fotografije sa njima i bliže se upoznaju sa modelima S serije. Nemanja Ratković rukovodilac sektora mobilnih komunikacija za Srbiju i Crnu Goru kompanije Samsung je posebno istakao da nova Galaxy S23 serija sada sadrži više recikliranog materijala od bilo kog drugog Galaxy pametnog telefona do sada.

Porudžbine su već počele, a ukoliko poručite neki od Galaxy S23 uređaja do 16. februara dobićete model sa duplo više memorije po ceni osnovne varijante. Na primer, ukoliko poručite Galaxy S23+ sa 8/512 GB memorije, dobićete ga po ceni modela koji ima 8/256 GB, a nama se najviše sviđa S23 Ultra ponuda u kojoj ako poručite model 12/512 GB, dobićete ga po ceni osnovnog 8/256 GB modela.

Read More

Post a Comment

Previous Post Next Post